Διαμέρισμα - 30 τ.μ.

Πάτρα, Τερψιθέα (Πελεκάνος), Αχαΐα
350 € 12 € / τ.μ.

Λεπτομέρειες

  • Κωδικός: 4159
  • Τιμή: 350 €
  • Εμβαδόν: 30 τ.μ.
  • Υπνοδωμάτια: 1
  • Μπάνια: 1
  • WC: 0
  • Σαλόνια: 1
  • Όροφος: 2
  • Έτος κατασκευής: 1980
  • Τύπος θέρμανσης: Αυτόνομη
  • Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο
  • Επίπλωση: Πλήρης
  • Κουφώματα: Ξύλινα
  • Τύπος δαπέδων: Πλακάκι
  • Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται από την υποχρεωτική έκδοση ΠΕΑ
  • Κλιματισμός:
  • Προσανατολισμός: Απροσδιόριστος

Τύπος ακινήτου

Για εργαζόμενους Φωτεινό Βαμμένο

Επιλέον χώροι

Σαλοκουζίνα

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Πόρτα ασφαλείας Εξοπλισμένο Ηλεκτρικές συσκευές Ντουλάπες Σίτες Ασανσέρ Τέντες Διπλά τζάμια

Περιγραφή

Στην περιοχή της Τερψιθέας (Πελεκάνος) στην Πάτρα διατίθεται προς ενοικίαση φωτεινή και πλήρως επιπλωμένη γκάρσονιέρα 30 τ.μ., στον 2ο όροφο πολυκατοικίας με ασανσέρ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο, προσφέροντας μια λειτουργική και πρακτική διαρρύθμιση ιδανική για εργαζόμενους ή άτομα που αναζητούν μια οικονομική και άνετη κατοικία.

Διαθέτει ξύλινα κουφώματα, δάπεδα από πλακάκι και είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και τον οικιακό εξοπλισμό που απαιτείται για άμεση εγκατάσταση. Επιπλέον, υπάρχουν ντουλάπες, σίτες στα κουφώματα και τέντες που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητα.

Η Τερψιθέα αποτελεί μία ήσυχη και εξυπηρετούμενη γειτονιά της Πάτρας, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, σε μέσα μεταφοράς, καταστήματα, σούπερ μάρκετ και καθημερινές υπηρεσίες. Η περιοχή συνδυάζει την ηρεμία της κατοικίας με την άμεση σύνδεση με τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, καθιστώντας το ακίνητο μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για μόνιμη διαμονή.


Τιμή ενοικίασης: 350€/μήνα

Κωδικός ακινήτου: 4159