独立式住宅 - 105 平方米

Kerkura, Chora Kerkuras, N. Kerkuras
280.000 € 2.667 € / 平方米

细节

  • 密码: 4284
  • 价格: 280.000 €
  • 区域: 105 平方米
  • 卧室: 5
  • 洗澡间: 4
  • WC: 0
  • 客厅: 1
  • 地板: 平层
  • 取暖种类: 工业地板
  • 加热介质: 油
  • 配置家具: 无
  • 框架: 木制
  • 地板类型: 瓷砖
  • 能源等级: Α+
  • 空调:
  • 方向: 未定义

房地产类型

针对学生 家庭住宅 对于员工 外立面 用于投资 明亮

其他房间

阁楼

内部特征

内部楼梯 壁炉

介绍

Πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 105 τ.μ. στο Μαντούκι, Κέρκυρα

Στο Μαντούκι, σε εξαιρετικά προνομιακή θέση στο κέντρο της Κέρκυρας, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, πωλείται ισόγειο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ.

Το ακίνητο είναι σήμερα διαμορφωμένο σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα , προσφέροντας σημαντική ευελιξία ως προς τη χρήση και την εκμετάλλευσή του. Ο πρώτος χώρος αποτελεί τμήμα ιδιόκτητου διώροφου κτηρίου , ενώ ο δεύτερος βρίσκεται αυτόνομα σε ιδιωτικό χώρο και διαθέτει τη δυνατότητα πλήρως ανεξάρτητης εισόδου , εφόσον απαιτηθεί.

Η διαμόρφωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι δύο χώροι να μπορούν να λειτουργούν εντελώς αυτόνομα ή ως ένα ενιαίο ακίνητο , ανάλογα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη.

Στο ακίνητο λειτουργεί ήδη επιτυχημένη τουριστική επιχείρηση , γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επενδυτική επιλογή, καθώς μπορεί να προσφέρει στον νέο ιδιοκτήτη άμεση απόδοση από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, για όποιον ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη επένδυση, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ολόκληρου του κτηρίου , συνολικής επιφάνειας περίπου 300 τ.μ.

Η τιμή πώλησης είναι συζητήσιμη κατόπιν σοβαρών προτάσεων.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για τουριστική ή επενδυτική εκμετάλλευση, σε μία από τις πλέον στρατηγικές τοποθεσίες της πόλης της Κέρκυρας.

Τιμή πώλησης: 280.000€.
Κωδικός ακινήτου: 4284