Πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 105 τ.μ. στο Μαντούκι, Κέρκυρα
Στο Μαντούκι, σε εξαιρετικά προνομιακή θέση στο κέντρο της Κέρκυρας, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, πωλείται ισόγειο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ.
Το ακίνητο είναι σήμερα διαμορφωμένο σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα , προσφέροντας σημαντική ευελιξία ως προς τη χρήση και την εκμετάλλευσή του. Ο πρώτος χώρος αποτελεί τμήμα ιδιόκτητου διώροφου κτηρίου , ενώ ο δεύτερος βρίσκεται αυτόνομα σε ιδιωτικό χώρο και διαθέτει τη δυνατότητα πλήρως ανεξάρτητης εισόδου , εφόσον απαιτηθεί.
Η διαμόρφωση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι δύο χώροι να μπορούν να λειτουργούν εντελώς αυτόνομα ή ως ένα ενιαίο ακίνητο , ανάλογα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη.
Στο ακίνητο λειτουργεί ήδη επιτυχημένη τουριστική επιχείρηση , γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επενδυτική επιλογή, καθώς μπορεί να προσφέρει στον νέο ιδιοκτήτη άμεση απόδοση από την πρώτη στιγμή.
Παράλληλα, για όποιον ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη επένδυση, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ολόκληρου του κτηρίου , συνολικής επιφάνειας περίπου 300 τ.μ.
Η τιμή πώλησης είναι συζητήσιμη κατόπιν σοβαρών προτάσεων.
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για τουριστική ή επενδυτική εκμετάλλευση, σε μία από τις πλέον στρατηγικές τοποθεσίες της πόλης της Κέρκυρας.
Τιμή πώλησης: 280.000€.
Κωδικός ακινήτου: 4284
Fill the property code on the following field